Laura Cosoi

Every year she celebrates her birthday on the 2nd of January. In aceste ore nu am facut altceva decat sa.


Laura Cosoi Body Career Husband Net Worth Fashion Laura Net Worth

Laura Cosoi este împreună cu omul de afaceri Cosmin Curticăpean de cinci ani și au două fetițe superbe.

. Mariajul lor este unul foarte armonios iar blondina și soțul ei au reușit până la acest moment să facă față tuturor provocărilor pe care le prespune o relație de lungă durată. Fiica sa cea mică va inspira pe mulți de-a lungul vieții. Artista și soțul ei Cosmin Curticăpean au împreună trei fiice superbe pe Ana Rita Vera Maria și mezina care s-a alăturat familiei lor în urmă cu foarte scurt timp.

Acum vedeta este mama a trei fete. 2 ianuarie 1982 Iași este o actriță română de film teatru televiziune și voce una dintre actrițele vedetă ale postului de televiziune PRO TV. How Old Is Laura Cosoi- Age Height and Body Measurement Cosoi was born in 1982 and was raised in Romania.

Laura Cosoi o mămică model Laura Cosoi este mereu apreciată pentru eleganța feminitatea și simplitatea ei postând adesea fotografii cu cele două minuni ale sale Vera și Rita. Cea care a dat vestea a fost chiar frumoasa actriță. Vedeta a postat o fotografie cu mâna micuței spunând și ce nume va purta aceasta.

Being born in Romania she holds Romanian nationality along with the white ethnicity. Perechea și-a oficializat relația în luna august a anului 2015. Laura Ana Cosoi was born on 2nd January 1982 in Romania.

Fosta iubită a lui Smiley s-a pregătit temeinic pentru a fi mama de fată din nou. Lauracosoiro Laura Cosoi a adus pe lume cel de-al treilea copil al familiei și a ales un nume cu adevărat special. Unlike other models she has a short height of 5 feet 5 inches.

24 de ore de cand a venit pe lume iubirea noastra Lara. Laura Cosoi CulinArt FashionBeauty Travel My Work Vertical Tube Contact Life Photography Memories not photos May 31 2022 CulinArt Life Paste tricolore cu sos de rosii si zucchini May 31 2022 Bebe Life Photography Projects A treia sarcina. Citește mai multe Laura Cosoi a împlinit 40 de ani.

Laura Cosoi Sursă foto. Lauracosoi Instagram photos and videos lauracosoi 8007 posts 739K followers 527 following lauracosoi Actress Blogger AuthorYoutube Gourmand World CookBook Best TV Chef Book. Meseria ei de bază este de actriţă şi s-a făcut remarcată odată cu rolul Adinei din serialul românesc La Bloc produs şi difuzat la Pro TV.

Ieri 23 iunie 2022 artista a adus-o pe lume pe cea de-a treia fetiță a ei și soțului său Cosmin Curticăpean. Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean formează un cuplu de 10 ani de zile iar din 2015 sunt căsătoriți. Laura Cosoi pictorial surprinzător în cea mai frumoasă perioadă din viața ei.

Cosoi is a big fan of keeping the personal information away from the press so there is nothing available about the siblings too. De câteva zile Laura Cosoi aştepta să ajungă din nou la maternitate pentru a da naştere celei de-a treia fetiţe a ei cu Cosmin CurticăpeanAzi când emoţiile s-au tot adunat vedeta a ajuns pe mâna medicilor de la Spitalul Medicover unde la. Laura Cosoi a născut.

Acum Laura a vorbit în sfârșit despre această relație. Citește ultimele știri despre Laura Cosoi și vezi ce poze a mai poublicat pe Facebook și Instagram cu copilul și soțul ei. Iată ce a făcut actrița în primele 24 de ore.

Rita Vera și Lara. Actrița este însărcinată pentru a treia oară 03 ian. Ea a devenit mamă pentru a treia oară și este în culmea fericirii acum că o poate strânge în brațe pe mezina familieiVestea a fost oferită chiar de către actriță care a publicat pe Instagram prima imagine cu fiica ei în care se vede doar mânuța celei mici.

Laura Cosoi a născut. Lara este numele celui mai nou membru al familiei Laurei Cosoi. Rita în vârstă de 2 ani și Vera bebelușul celor doi în vârstă de două luni.

Laura Cosoi arată superb la doar 24 de ore după ce a dat naștere pe cale naturală. Astăzi 23 iunie Laura Cosoi este în culmea fericirii pentru că a născut cea de-a treia fetiță. Laura Cosoi a anunțat pe contul ei de Instagram că a născut cea de-a treia fetiță.

Laura Cosoi neschimbată la doar o zi după naștere Laura Cosoi este neschimbată și nici nu ai spune că a trecut printr-o naștere. In 2020 this beauty is 38 years old and belongs to the sun sign of Capricorn. The name of her parents is not known to the general media.

Al treilea trimestru May 31 2022 Fashion Life Photography Projects Pre BirthDay Shooting May 27 2022. Mulțumim Doamne este mesajul postat de Laura Cosoi. Frumoasa blondină în vârstă de 39 ani se bucură acum de o familie împlinită alături de soțul ei cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Laura Cosoi și-a surprins fanii cu felul cum arată la doar o zi după naștere. Vedeta s-a pozat fără niciun pic de machiaj cu un zâmbet subtil și radios ce exprimă fericire și recunoștință față de noul miracol din viața ei. Află care este ce vârstă și ce înălțime are vedeta citindu-i biografia.

Actrița a postat pe Instagram o fotografie cu ea de la maternitatea unde a adus pe lume joi cel de-al treilea copil tot o fetiță. L aura Cosoi le-a dezvăluit fanilor cum arată la doar o zi după ce a născut. Ce mesaj a transmis actrița însărcinată pentru a treia oară 02 ian.

Laura Cosoi este o cunoscută personalitate TV din România. Laura Cosoi și soțul ei Cosmin sunt părinții a trei fete Hepta. Laura Cosoi a dat naștere unei fetițe la vârsta de 40 de ani.

În plus afli ce mai scrie Laura Cosoi pe blog ce cărți urmează să lanseze dar și în ce filme urmează să joace. Deși momentul nașterii nu e unul ușor se pare că vedeta și-a revenit imediat și are din nou zâmbetul pe buze. Vedeta se bucură nespus că a reușit din nou să își mărească familia și așa cum era de așteptat a împărtășit vestea cea mare cu fanii săi de pe Instagram.

Laura Cosoi mamă pentru a treia oară Fosta iubită a lui Smiley a devenit pentru a treia oară mamă joi pe data de 23 iunie 2022. Nu s-a întâmplat așa.


Acomodarea Ritei La Cresa Laura Cosoi


Pin On Romania


Laura Cosoi Viva Fashion Skirts Long Sleeve Blouse


Laura Cosoi Net Worth Height Wiki Age Bio Laura Actresses Net Worth


Pin By Chris S On Laura Cosoi 123 7 Iași Romania 5 4 Style Fashion Hair Styles


Dana Budeanu Laura Cosoi Page 2 Summer Dresses Dresses Slip Dress


Laura Cosoi Beauty Fashion Sexy Girls


Laura Cosoi Fashion Women Winter Collection


Time For Some More Pictures With Laura Cosoi Inspired By Brigitte Bardot In The Teddy Slim Bodysuit Summer Women Summer Casual


Pin On Beauty Department


Lovely Laura Cosoi Great Makeup Hair Makeup Cross Necklace Necklace


Laura Cosoi Romanian Actress Star Fashion Actresses Style


Dana Budeanu Laura Cosoi Page 2 Fashion Outfits My Style


Romanian Actress Laura Cosoi


Fashion Beauty Laura Cosoi Page 11 Fashion Fashion Beauty Beauty


Pin On Press


Pin By Chris S On Laura Cosoi 123 7 Iași Romania 5 4 Hollywood Model Romanian Women Women


Laura Cosoi Model Stunning Game Of Thrones Characters


Pin On Starshiners X Laura Cosoi

You have just read the article entitled Laura Cosoi. You can also bookmark this page with the URL : https://gtxscisaceks.blogspot.com/2022/06/laura-cosoi.html

0 Response to "Laura Cosoi"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel